Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Η "μαφία" των ιδιοκτητών ταξί κατέστρεψε τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Κερκυρα ως αντιποινα στην απόφαση Ραγκούση.


 
 
 
Με κανόνες μαφίας οι ιδιοκτήτες ταξί προσπαθούν εναγωνίως να τρομοκρατήσουν με κάθε τρόπο προσπαθώντας έτσι να δείξει την δύναμη που νομίζουν οτι έχουνε. Με αυτή την λογική κατέστρεψαν σήμερα τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Κέρκυρα οι ιδιοκτήτες τάξι ως αντίποινα στην σωστή απόφαση του κ.Ραγκούση για συνέχιση του διαλόγου και κατάθεση προτάσεων μεχρι τα τέλη Αυγούστου.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Corfupress oι «εισβολείς» έσπασαν την εξώπορτα των κομματικών γραφείων καθώς και πολλές εσωτερικές πόρτες που ήταν κλειδωμένες, σπάζοντας και καταστρέφοντας ό,τι έβρισκαν μπροστά τους.
Η μικρή αυτή ομάδα η οποία αποτελούντα, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, από 6-7 άτομα, αποκόπηκε από συγκέντρωση περισσότερων από 150 αυτοκινητιστών ΤΑΞΙ οι οποίοι πραγματοποιούσαν πορεία στην οδό Μ. Μεθοδίου (όπου και στεγάζονται τα γραφεία του κυβερνώντος κόμματος) με συνθήματα κατά του αρμόδιου υπουργού Γ. Ραγκούση και της κυβέρνησης.

Η μικρή αυτή ομάδα ανέβηκε στον πρώτο όροφο που βρίσκονται τα γραφεία, έσπασαν την εξωτερική πόρτα και στη συνέχεια έσπαγαν ό,τι έβρισκαν μπροστά τους, επιδρομή η οποία δεν διήρκησε περισσότερα από 3-4 λεπτά για να φύγουν προτού προλάβει η Αστυνομία την οποία ειδοποίησαν οι ένοικοι των διπλανών διαμερισμάτων να επέμβει.
 
Αυτή την ώρα στο χώρο βρίσκονται μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής, ενώ θα πρέπει αν σημειωθεί ότι την ώρα της εισβολής δεν βρισκόταν κανείς μέσα στα γραφεία.
Οι άντρες της Ελληνικής Αστυνομίας συλλέγουν αποτυπώματα και μαρτυρίες των γειτόνων προκειμένου να εντοπίσουν τους δράστες, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδιαφέρον για την εντατικοποίηση των ερευνών έδειξαν τα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Αθήνα προς το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: