Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Yποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προπυλάκισε την βουλευτή Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ κ.Μερεντίτη


 

Για ακόμη μια φορά είχαμε προπυλακισμό βουλευτή του ΠΑΣΟΚ με αφορμή την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου.Θύμα αυτή την φορά ήτανε η βουλευτής Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ κ.Μερεντίτη.

Πιο συγκεκριμένα ομάδα ατόμων από τα Τρίκαλα, εισέβαλε σήμερα αργά το μεσημέρι σε στούντιο τοπικού τηλεοπτικού καναλιού και, φωνάζοντας συνθήματα, διέκοψαν την εκπομπή, τη χρονική στιγμή κατά την οποία παραχωρούσε συνέντευξη η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Σούλα Μερεντίτη.

Οι εισβολείς εξαπέλυσαν και φραστική επίθεση στη βουλευτή Τρικάλων, η οποία αποχώρησε με τη συνοδεία αστυνομικής δύναμης, ενώ ένας από τους εισβολείς διάβασε κείμενο με τις θέσεις της ομάδας.

Μετά τις σημερινές καταγγελίες της κ.Μερεντίτη είναι αποδεδειγμένα πλέον οτι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με την ανοχή της ηγεσίας του συμμετέχουν σε αυτού του είδους τις αντισυγκεντρώσεις.
Στο βραδυνό δελτίο του ALTER η κ.Μερεντίτη ανέφερε συγκεκριμένα το όνομα στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ που συμμετείχε στους προπυλακισμούς.Είναι η υποψήφια βουλευτής με το ΣΥΡΙΖΑ το 2009 κ.Γάτσιου Βάσω.Διότι μέχρι τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποιούσε το επιχείρημα οτι δεν υπάρχουν επώνυμες καταγγελιές με ονόματα.(http://www.fysaeikontra.gr/to-psephodeltio/oi-upopsephioi-es/gatsiou-baso.html)

Με αυτό τον τρόπο αποκαλύπτεται και ο σκοπός που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ και δεν είναι άλλος απο το να καπελώσει τους πραγματικά αγανακτισμένους που περνάνε πολύ δύσκολα αυτές τις μέρες για να αντλήσει όσο πιο πολλά ψηφαλάκια μπορεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: