Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Νεκρός 53χρονος διαδηλωτής του ΠΑΜΕ - Αναβίωσαν οι πολυ άσχημες μνήμες της MARFIN.

  Οι πολύ άσχημες μνήμες της MARFIN με τους τέσσερις νεκρούς αναβίωσαν πάλι σήμερα μετά τον σημερινό θάνατο του 53χρονου διαδηλωτή.

Την τελευταία του πνοή άφησε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός ένας 53χρονος διαδηλωτής, μέλος του Συνδικάτου Οικοδόμων, ο οποίος εισήχθη με έντονα συμπτώματα κολπικής μαρμαρυγής (αρρυθμία). Επί 50 λεπτά οι γιατροί του έκαναν ανάνηψη αλλά δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα.

«Ο διαδηλωτής πέθανε από καρδιακή προσβολή. Δεν χτυπήθηκε κατά τα επεισόδια», δήλωσε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Μανώλης Όθωνας στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters αλλά για αυτό καλύτερα να περιμένουμε προκαταρκτική εξέταση της κ.Ράικου.


Το υπουργείο Υγείας αναφέρει οτι ο νεκρός  βρισκόταν στο Ζάππειο όπου παρουσίασε «συμπτώματα αδιαθεσίας» και «δεν έφερε κανένα τραύμα».Ειδικότερα, το υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε τα εξής: «Μηχανή του ΕΚΑΒ εκκλήθη στην Αίγλη του Ζαππείου, όπου υπήρχε πολίτης με συμπτώματα αδιαθεσίας. Μετά την επί τόπου εξέτασή του από τους διασώστες του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γ.Ν.Α. "Ευαγγελισμός". Στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε πως ο 53χρονος πολίτης ήταν απνοϊκός, χωρίς σφυγμούς, με μυδρίαση και δεν έφερε κανένα τραύμα. Παρά τις προσπάθειες ανάνηψής του για 50 λεπτά από τους γιατρούς του νοσοκομείου, κατέληξε».

Τώρα η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών κυρία Ελένη Ράικου διέταξε προκαταρκτική εξέταση για να διαπιστωθούν οι συνθήκες θανάτου του 53χρονου οικοδόμου και έδωσε εντολή να μεταβεί στο νοσοκομείο ο εισαγγελέας κ. Ν.Γύζης για να διεξάγει έρευνα.
Ο εισαγγελέας μετέβη στο νοσοκομείο, προκειμένου να λάβει καταθέσεις από τους γιατρούς που προσπάθησαν να κρατήσουν στη ζωή τον 53χρονο διαδηλωτή.

Καταθέσεις θα ληφθούν επίσης από αστυνομικούς που ήταν παρόντες, από τυχόν αυτόπτες μάρτυρες και συγγενείς του θύματος.

Αναμένεται επίσης ότι θα ζητηθούν και τα βίντεο από την απευθείας μετάδοση τηλεοπτικών σταθμών με τα επεισόδια στο Σύνταγμα και φυσικά η έκθεση του ιατροδικαστή προκειμένου να συγκεντρωθούν όλα τα στοιχεία για τα αίτια που προκάλεσαν το θάνατό του. 

 Τα σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν νωρίτερα ανάμεσα σε κουκουλοφόρους και μέλη του ΠΑΜΕ στους δρόμους μπροστά στα ξενοδοχεία King George και Μεγάλη Βρετανία. Νεαροί με καλυμμένα τα πρόσωπα επιτέθηκαν με πέτρες και ξύλα στην περιφρούρηση του ΠΑΜΕ. Η σύρραξη γενικεύτηκε χωρίς να επέμβει η Αστυνομία. Δεκάδες άτομα τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στον Ευαγγελισμό.

 Για μια ακόμη μια φορά γίνεται ξεκάθαρο οτι υπάρχουν εστίες που θέλουν κατάλυση της Δημοκρατίας και μάλιστα στο όνομα της Δημοκρατίας.Το Μνημόνιο τους δίνει μια κάλυψη στα εγκλήματα που κάνουνε αφού ως δειλοί κοινοί εγκληματίες ενεργούν με κουκούλες.Είναι καιρός να επικρατήσει η διαφάνεια και στην κουκούλα για να γνωριστούμε όλοι καλύτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: