Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Σε μετωπική σύγκρουση ο Παπανδρέου με το ALTER και τις τράπεζες.

 Ο Γιώργος Παπανδρέου συνεχίζει και επιμένει στην μετωπική σύγκρουση με τα επιχειρηματικο-τηλεοπτικά συμφέροντα.Μια επιλογή η οποία σε άλλες εποχές έριχνε κυβερνήσεις. Είναι γνωστό οτι το κλίμα στην Κοινοβουλευτική του Ομάδα του ΠΑΣΟΚ δεν είναι και στα καλυτερά του παρόλο τις σημαντικές αποφάσεις που έχει παρει για την Ελλάδα.Τα Μ.Μ.Ε. καλιεργούν εδώ και καιρό την απαισιοδοξία και την μιζέρια για ιδίον όφελος φυσικά και αυτό ήθελε να αναδείξει ο πρωθυπουργός με την αναφορά του σε τηλεοπτικό κανάλι.
Πιο συγκεκριμένα ανέφερε: '' Αλλά δεν είναι δυνατόν σε περίοδο κρίσης να χρηματοδοτούν ένα κανάλι και να μην χρηματοδοτούν τις μικρές και μεσαίς επιχειρήσεις. Και μετά να έρχονται και να λένε οτι αν μειώσουμε εμείς το χρέος θα καταρρεύσουν οι τράπεζες. Οχι δεν θα καταρρεύσουν οι τράπεζες γιατί εμείς θα το εγγυηθούμε.''

Το τηλεοπτικό κανάλι στο οποίο αναφέρθηκε είναι το ALTER του Γιώργου Κουρή στο οποίο είναι απλήρωτοι οι εργαζόμενοι εδώ και μήνες μιάς και που έχουν καταφέρει να φτάσουν τα χρέη του καναλιού στο αστρονομικό ποσό των 500 εκατ. Ευρώ. Παρόλα αυτά η επιστροφή του ραδιοτηλεοπτικού συγκροτήματος Κουρή στην πρώτη γραμμή της «ειδησεογραφικής» προπαγάνδας κατά του Μνημονίου και υπέρ μιάς άλλης λύσης την οποία ούτε οι ίδιοι δεν γνωρίζουν αποτελεί ένα σοβαρό πολιτικό και οικονομικό γεγονός. 
Όλοι θυμόμαστε οτι το ALTER ήτανε το τηλεοτικό κανάλι το οποίο μας είχε παρουσιάσει τον κ.Βγενόπουλο ως τον νέο Πρωθυπουργό της χώρας.Και είναι λογικό να το κάνει αυτό το συγκρότημα Κουρή μιας και η MARFIN ήτανε αυτή που χρηματοδοτούσε το κανάλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: