Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Και άδειες ταξί δίνουνε στους εργαζόμενους της Ολυμπιακής


Έκτός απο την εξωφρενική τμηματική καταβολή των αποζημιώσεων, ύψους περίπου 255 εκατ. ευρώ, που αφορά τους εργαζόμενους της πρώην Ολυμπιακής, ο κ.Χατζηδάκης φρόντισε να δώσει μέχρι και άδειες ταξί.

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με τον νόμο 3717 και αριθμό ΦΕΚ 239Α'/26.11.2008 ο πρώην εργαζόμενος της Ολυμπιακής έχει το δικαίωμα για χορήγηση άδειας ταξί.(κάντε κλίκ για να διαβάσετε το άρθρο του νόμου).

Ένα φαγοπότι που δεν έχει τελειωμό και σε αυτό συμμετέχουν ενεργά οι εργαζόμενοι της πρώην Ολυμπιακής,κατα την περίοδο μιας οικονομικής κρίσης όπου για τους περισσότερους Έλληνες τα πράγματα είναι δύσκολα.

Να είναι καλά ο κ.Χατζηδάκης με την κυβέρνηση Καραμανλή όπου πέτυχε με τις πελατειακές σχέσεις με τους εργαζόμενους και τον Κ.Βγενόπουλο να κάνει όλους τους υπόλοιπους Έλληνες να νιώθουν θυμό και αηδία για όλους τους.



Ένας απλός σκεπτόμενος πολίτης



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έλεος....αν θέλεις να είσαι αντικειμενικός οφείλεις να ψάχνεις πρώτα και μετά να γράφεις...
τροπολογία είναι!!! άλλου νόμου που πέρασε με το ν.3717!!!
Τόσο μένος πια για τους εργαζόμενους της πρώην Ολυμπιακής...έ λ ε ο ς!

http://politiki-gnomi.blogspot.com/ είπε...

Καταρχήν δεν υπάρχει μένος για κανέναν εργαζόμενο.Πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας οτι οι εποχές των παχιών αγελάδων τελείωσαν και την ώρα που η χώρα φτάνει ένα βήμα πριν απο την χρεωκοπία και κόβονται επιδόματα συντάξεων,παράλληλα γίνονται μειώσεις μισθών,δεν είναι δυνατόν μερικοί εργαζομένοι να έχουνε διαφορετική μεταχείρηση.

Και κατά δευτερον πρέπει να ενημερώσουμε τον εργαζόμενο της πρώην Ολυμπιακής οτι το παρόν άρθρο 15 αφορά το ψηφισθέν νομοσχέδιο.Οι τροπολογίες ειναι ξεωριστές απο το ψηφισθέν νομοχέδιο.

Για να βοηθήσουμε τον εργαζόμενο της πρώην Ολυμπιακής μπορεί να ακολουθήσει το παρακάτω Link στο site της Βουλής:
http://www.parliament.gr/ergasies/nomodetails.asp?lawid=627


Ένας απλός σκεπτόμενος πολίτης