Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

Το επίδομα ανεργίας του εργαζόμενου της πρώην Ολυμπιακής ισούται με τον τελευταίο μηνιαίο του μισθό σύμφωνα με τον νόμο του Χατζηδάκη.


Την ώρα που οι πολίτες της χώρας περνάνε πολύ δύσκολα,υπάρχουν εργαζόμενοι που παίρνουν παχυλούς μισθούς και παχυλές αποζημιώσεις ακόμη και αν είναι άνεργοι.Κάνετε λάθος αν νομίζετε οτι αναφερόμαστε στους υπαλλήλους της Βουλής.Αναφερόμαστε στους εργαζόμενους της πρώην Ολυμπιακής και στις προκλητικές συμφωνίες που κάνανε με τον κ.Βγενόπουλο αλλά και τον λαλήστατο κ.Χατζηδάκη.

Το μέτρο της εικονικής κοινωνικής στήριξης του άρθρου 3 του νόμου 3717 είναι χαρακτηριστικό.
Διότι ένα απο αυτά που κατάφερε η τρόικα για την πώληση της Ολυμπιακής(Βγενόπουλος,Χατζηδάκης,εργαζόμενοι) ήταν να δημιουργήσουν ανέργους 2 ταχυτήτων.Οι άνεργοι της Ολυμπιακής και οι υπόλοιποι άνεργοι πολίτες.

Το επίδομα της ειδικής επιδότησης ανεργίας των εργαζομένων της Ολυμπιακής ισούται με τις ισοδύναμες μηνιαίες αποδοχές του υπαλλήλου για τους 4 μήνες και μετά μειώνεται ποσοστιαία.

Για παράδειγμα εαν ο υπάλληλος της Ολυμπιακής επαιρνε μηνιαίο μισθό 4000 Ευρώ τόσο θα είναι και το επίδομα ανεργίας.Αυτό δεν λέγεται επίδομα ανεργίας αλλά επίδομα κρατικοδίαιτου εργαζόμενου της Ολυμπιακής.
Στην πραγματικότητα ο εργαζόμενος της Ολυμπιακής θα πληρώνεται σχεδόν κανονικά δίχως να εργάζεται για ένα χρόνο παίρνοντας επίδομα ανεργίας.

Αντιλαμβανόμαστε όλοι μας οτι εαν τα λεφτά αυτά θα τα πλήρωνε αυτός που θα έπρεπε δηλαδή ο κ.Βγενόπουλος δεν θα υπηρχε κανένα πρόβλημα.Το πρόβλημα ξεκινάει απο την στιγμή που όλα αυτά τα πληρώνουνε οι Έλληνες πολίτες σύμφωνα με το εδάφιο 8 του αρθρου 3.

Εως πότε πρέπει να πληρώνουμε τους εργαζόμενους της Ολυμπιακής οι οποίοι δεν σέβονται τα χρήματα του Έλληνα πολιτη.


Ένας απλός σκεπτόμενος πολίτης

1 σχόλιο:

©NIKOS T. είπε...

Μια απάντηση στον σκεπτόμενο πολίτη. Να επισκεφτεί και να διαβάσει, τα πολλά λεφτά που παίρνουμε. Και αν έχει την στοιχειώδη ευπρέπεια του δημοκρατικού λόγου, ας σχολιάσει επώνυμα όπως και πολλοί από εμάς τις ιδέες του.
http://wwwnikost.blogspot.com/2010/05/n2.html