Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Ο Λευτέρης Βαζαίος είναι ο επόμενος τραγουδιστής που είναι στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ μιας και που δεν έκανε ποτέ του φορολογική δήλωση.


Εκτός απο τον Τόλη Βοσκόπουλο αποδεικνύεται οτι υπάρχει και άλλος τραγουδιστής ο οποίος στην διάρκεια της επαγγελματικής του διαδρομής δεν γώρισε μέχρι τώρα τι εστί Εφορία.Το όνομα του τραγουδιστή είναι Λευτέρης Βαζαίος.

Ο Λευτέρης Βαζαίος ο οποίος κάνει καριέρα κυρίως με νησιώτικα τραγούδια δηλώνει στην εφορία μουσικοσυνθέτης και τραγουδιστής και όμως δεν έχει υποβάλει ποτέ στην ενήλικη ζωή του φορολογική δήλωση παρότι διαθέτει αριθμό φορολογικού μητρώου και φυσικά έχει αρκετά έσοδα απο συναυλίες,εμφανίσεις σε νυχτερινά κέντρα και δίσκους.


Σύμφωνα με έλεγχο που έκαναν τρείς ελεγκτές του ΣΔΟΕ διαπίστωσαν οτι δεν είχε υποβάλει ποτέ στην αρμόδια ΔΟΥ δήλωση φόρου εισοδήματος.Μάλιστα δεν έχει υποβάλει φορολογική δήλωση απο το 2000 μέχρι σήμερα γιατί τα έτη πριν απο το 2000 έχουν παραγραφεί.

Η έκθεση των ελεγκτών του ΣΔΟΕ μαζί με το υπηρεσιακό σημείωμα έχουν σταλεί στην ΙΗ Εφορία Αθηνών όπου υπάγεται αλλά και σε άλλες εφορίες ώστε να του επιβληθούν οι αναλογούντες φόροι.

Επίσης κλήθηκε απο την αρμόδια Εφορία σε ακρόαση αλλά ουδέποτε εμφανίστηκε.

Να σημειώσουμε οτι ο Λευτέρης Βαζαίος ανήκει στην κατηγορία των 28000 πολιτών που δεν υπεβαλαν δήλωση το 2008 όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών.

Το εξοργιστικό του πράγματος είναι οτι ο συγκεκριμένος τραγουδιστής δεν έχει υποβάλει ποτέ φορολογική δήλωση.


Ένας απλός σκεπτόμενος πολίτης


Πηγή:MEGA


Δεν υπάρχουν σχόλια: