Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Διαβάστε την κοροιδία του Νομάρχη Θεσσαλονίκης κ.Παναγιώτη Ψωμιάδη πρός του ανέργους και πολύτεκνους της περιοχής του.



Σύμφωνα με ανακοίνωση του Νομάρχη Θεσσαλονίκης κ.Παναγιώτη Ψωμιάδη,η νομαρχία ανέλαβε μια νέα πρωτοβουλία η οποία όπως λέει απαντά στην οξεία οικονομική κρίση.Ιδιαίτερα αναφέρει οτι προσφέρει μια πολύτιμη ανάσα σε όλους αυτούς που βιώνουν στο πετσί τους, την κοινωνική αναλγησία του κράτους.Η ενέργεια που αναφέρει ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης,γίνεται από κοινού με τη ΝΕΘ και την Ομοσπονδία των Σωματείων Πωλητών και Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Νομού Θεσσαλονίκης.

Αφορά την παροχή ειδικής έκπτωσης 50% σε ανέργους και σε πολυτέκνους για την αγορά τροφίμων από τις λαϊκές αγορές μετά την 1η Ιουνίου. (κάντε κλίκ για να διαβάσετε την ανακοίνωση του Παναγιώτη Ψωμιάδη http://www.nath.gr/default.aspx?lang=el-GR&loc=1&&page=35&pressid=5345 ).

Μέχρις εδώ όποιος το διαβάζει σίγουρα θα επικροτεί μια τέτοια ενέργεια.

Η κοροιδία όμως του κ.Ψωμιάδη βρίσκεται πιο κάτω στην ανακοινωσή του που λέει τα εξής:”η έκπτωση θα είναι 50% επί των αρχικών τιμών των φρέσκων προϊόντων σε ανέργους και πολυτέκνους μετά τις 13:00' το μεσημέρι”.

Για όποιον πάει στην λαική καταλαβαίνει αμέσως το τρύκ που έκανε ο κ.Ψωμιάδης.Διότι αυτό που ξέρουμε ολοι μας είναι οτι οι τιμές στην λαική πέφτουν απο μόνες τους και σε μερικά προιόντα περισσότερο απο το 50% μετά τις 13:00 μιας και που είναι προιόντα δεύτερης ή ακόμη και τρίτης διαλογής.Εαν όμως πραγματικά ήθελε να βοηθήσει αυτούς τους ταλαιπωρημένους συμπολίτες μας είναι να τίθοταν σε ισχύ αυτή η έκπτωση απο τις 08:00 το πρωί.

Οπότε το ερώτημα που γεννάται είναι γιατί η δήθεν προσφορά του κ.Ψωμιάδη να μην αναφέρεται καθόλου στις πρωινές εκπομπές της τηλεόρασης που τον φιλοξενούν καθημερινα?

Γιατί δεν κάνουν ένα ρεπορτάζ οι τηλεοπτικοί δημοσιογράφοι?

Αναπάντητα ερωτήματα.

Ενας απλος σκεπτόμενος πολίτης


Δεν υπάρχουν σχόλια: