Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Στημένο το ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος για το τυλιχτό σουβλάκι.Ο κ.Παπακωνσταντίνου διέψευσε στο δελτίο του ΑΝΤ1 αυτή την αύξηση.



 Ο υπουργός Οικονομικών κ.Παπακωνσταντίνου διέψευσε πάλι σήμερα όλους αυτούς που προσπαθούν τόσες μέρες να μας πούν οτι αλάζει κατηγορία Φ.Π.Α. το τυλιχτό σουβλάκι απο το 11% που είναι σήμερα στο 23%.

Πιο συγκεκριμένα στην σημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα του Πρώτου Θέματος αναφέρεται οτι είναι σχεδόν σίγουρη η αύξησξ του Φ.Π.Α. στο τυλιχτο σουβλάκι.(http://www.protothema.gr/economy/article/?aid=83953)
Απο την άλλη όμως ο ίδιος ο κ.Παπακωνσταντίνου σε συνέντευξη που παραχώρησε στις ειδήσεις του ΑΝΤ1 και στην κ.Χούκλη ανέφερε κατηγορηματικά οτι δεν πρόκειται να γίνει τέτοια αύξηση.(Δειτε το Video του δελτίου του ΑΝΤ1 στο χρονικό σημείο 11:47 / 52:25 http://www.antenna.gr/webtv/watch?cid=k2_y_p_r_g6h_b_o0%3d)

 Αντιλαμβανόμαστε όλοι μας οτι κάτι δεν είναι σωστό σε αυτή την ιστορία που ομολογουμένως δημιουργεί κλίμα και άσχημες εντυπώσεις.Η διαστάυρωση της πληροφορίας είναι κάτι που επιβάλεται να γίνει απο έναν δημοσιογράφο προτού κάνει μια δημοσίευση.Δυστυχώς στην σημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα του  Πρώτου Θέματος αυτό δεν έγινε και θα έπρεπε ήδη να έχει αποσυρθεί η ανάρτηση ή τουλάχιστον να συμπεριληφθεί στο ρεπορτάζ και οι βραδυνές δηλώσεις του κ.Παπακωνσταντίνου.
Διότι η υποχρέωση μιας οποιασδήποτε ηλεκτρονικής εφημερίδας είναι να ενημερώνει και οχι να δημιουργεί κλίμα ακολουθώντας άλλα κακά πρότυπα δημοσιογραφίας του παρελθόντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: