Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Στις 18.05.2009 ο Σαμαράς παραδέχοταν οτι υπήρχε σκάνδαλο με την Μονή Βατοπαιδίου αλλά και οτι το έλλειμα της χώρας ήταν μόλις 4%!!!

 

 
Συμπληρώνεται σήμερα ένας χρόνος που η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται στην αντιπολίτευση.Ακόμη και σήμερα ο κ.Σαμαράς επιμένει να προσπαθεί να μας πείσει για δύο πράγματα.
Πρώτον οτι δεν υπάρχει σκάνδαλο με την Μονή Βατοπαιδίου και δεύτερον οτι ο Γ.Παπαναδρεόυ οδήγησε την χώρα στα πρόθυρα της χρεωκοπίας και στην υπογραφή του μνημονίου.

Επειδή όμως ο κ.Σαμαράς δεν ήρθε σήμερα στην πολιτική αλλά έρχεται απο το πολύ μακρινό παρελθόν να του υπενθυμίσουμε τι έλεγε στο πολύ κοντινό παρελθόν σε εκδήλωση του Ινστιτούτου Δημοκρατίας  Κωνσταντίνος Καραμανλής στο ξενοδοχείο Κάραβελ στις 18.05.2009 όταν ήτανε ακόμα υπουργός της κυβέρνησης Καραμανλή.


Έλεγε τότε τον Μάιο του 2009 για  το έλλειμα :  "........Το 2004 το έλλειμμα στην Ελλάδα ήταν πάνω από 7% του ΑΕΠ, ενώ όλες οι άλλες χώρες είχαν ελλείμματα πολύ μικρότερα από το 3%. Σήμερα, μέσα στην διεθνή κρίση και εξ αιτίας της, το δημοσιονομικό μας έλλειμμα υπολογίζεται γύρω στο 4% για το 2009, ενώ στις περισσότερες άλλες χώρες κυμαίνεται από 5 ως 13%! Φανταστείτε: σήμερα, μέσα στην κρίση, η Ελλάδα έχασε λιγότερο έδαφος απ’ ότι οι εταίροι της. Η Νέα Δημοκρατία, πράγματι, θωράκισε την Ελληνική οικονομία. Κι αυτό φάνηκε όταν προέκυψε η διεθνής κρίση........"

Και για να συνεχίσουμε με το σκάνδαλο της Μονής Βατοπαιδίου,έλεγε τότε: "........Που δεν προσπαθούν να εντυπωσιάσουν με εύκολα λόγια, αλλά αποδεικνύουν την αξία τους σε δύσκολες στιγμές. Που δεν ανέχονται σκανδαλώδεις συμπεριφορές, αλλά και δεν υποκύπτουν στη σκανδαλολογία. Που κρατάνε «γερό τιμόνι» στις τρικυμίες...........".  Αυτά τα έλεγε για τον κ.Καραμανλή.


 Παλαιότερα η ομιλία του κ.Σαμαρά ήταν αναρτημένη στην προσωπική του ιστοσελίδα αλλά φρόντισαν να την κρύψουν οδηγώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Νέας Δημοκρατίας.Δοκιμάστε να μπείτε στην προσωπική του ιστοσελίδα για να το διαπιστώσετε και εσείς  www.samarasantonis.gr


Αντιλαμβανόμαστε όλοι οτι ο κ.Σαμαράς με το βαρίδι που τον ακολουθεί και ονομάζεται Καραμανλής δεν θα τα καταφέρει να επαναφέρει την Ν.Δ. σε τροχιά εξουσίας μιας και που με τις ενέργειες του κ.Σαμαρά η Ν.Δ. θα τιμωρείτε απο τους απλούς πολίτες για πολλά χρόνια ακόμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: