Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Σε ομιλία του στην Βουλή το 2003 ο κ.Κοντός παραδεχότανε οτι υπάρχει σκάνδαλο με την Μονή Βατοπαιδίου.Διαβάστε τα πρακτικά.


Τις τελευταίες ημέρες ακούμε και βλέπουμε τον πρώην υφυπουργό της ΝΔ κ.Κοντό σε ραδιόφωνα και τηλεοπτικά κανάλια να προσπαθεί να μας πείσει οτι δεν υπάρχει σκάνδαλο με την Μονή Βατοπαιδίου. Δυστυχώς θερμός υποστηρικτής της προσπάθειας του εκτός απο την ΝΔ είναι και ο ΣΚΑΙ με όλο το δημοσιογραφικό του επιτελείο ανεξαιρέτως στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση.

Πέρα απο αυτό όμως πρέπει να υπενθυμίσουμε αναφορές του ίδιου του κ.Κοντού που έγιναν για το σκάνδαλο με την Μονή Βατοπαιδίου.Αλλά τότε που έγιναν ήτανε Δεκέμβριος του 2003 και κυβέρνηση ήτανε το ΠΑΣΟΚ.Αναφερόμαστε σε ομιλία του κ.Κοντού που έγινε τον Δεκέμβριο του 2003 στην ολομέλεια της Βουλής κατά την συζήτηση του νομοσχεδίου για την προστασία των δασικών οικοσυστημάτων.(Σελίδα 1766 http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/a08fc2dd-61a9-4a83-b09a-09f4c564609d/es031203.pdf)

Τότε κάνοντας μια παρένθεση στην ομιλία του ανέφερε για παραχώρηση 25000 στρεμμάτων θρακικής γής στην Μονή βατοπαιδίου βασιζόμενοι μάλιστα οι τότε υπουργοί του ΠΑΣΟΚ σε στημένες εκθέσεις επιτροπών.Δηλαδή υποτιμώντας την νοημοσύνη μας ο κ.Κοντός θέλει να μας πει οτι το 2003 ήταν σκάνδαλο αλλά επι υπουργείας του όλα ήτανε νόμιμα σύμφωνα με τις εκθέσεις επιτροπών οι οποίες όπως έλεγε ήτανε στημένες απο το 2003.

Αντιλαμβανόμαστε οτι ηθικά απαράδεκτο είναι αυτό που προσπαθεί να κάνει η ΝΔ με τον κ.Κοντό και μέγα χορηγό τον ΣΚΑΙ δηλαδή οτι δεν υπάρχει σκάνδαλο με την Μονή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: